• ,

    AMADEUS

    VANHAN PERINTEEN MUKAAN TEHTY MAALAISKERMAJUUSTO,KULLANKELTAINEN JA PEHMEÄ.MAULTAAN SE ON TÄYTELÄISEN HERKULLINEN.SEN PINTAA KORISTAA RISTI MUISTONA SIITÄ,ETTÄ SE ON AIKOINAAN TEHTY LUOSTARISSA.

  • ,

    FURORE HOCHALPENKÄSE

    Raakamaidosta tehty 15 kuukautta kypsynyt Bergkäse. Vahva ja erittäin aromikas täyteläinen kittipintainen alppijuusto.

  • ,

    VORARLBERGER

    BERGKÄSE ON ALPPIJUUSTO, JOKA ON VALMISTETTU RAAKAMAIDOSTA. BERGKÄSE ON 10 KUUKAUTTA KYPSYNYT VAHVA-AROMINEN TÄYTELÄINEN JUUSTO, JOKA SOPII ERINOMAISESTI JUUSTOLAUTASEN VAHVAKSI JUUSTOKSI. SE ON LAKTOOSITON, LISÄ- JA SÄILÖNTÄAINEETON.