WANDERER 6 kg

Kuvaus

”En ole koskaan ennen nähnyt tällaista juuston rakennetta”, sanoi ylpeä
juustomestari laitettuaan juustomassaan kovaa ja kristallista 18 kuukautta
kypsynyttä Sbrinz -juustoa. Näin syntyi Wanderer -juusto, jossa yhdistyy perinteinen
alppijuuston täyteläisyys ja Sbrinzin kiteinen koostumus.
Ennen vanhaan sveitsiläiset juustonvalmistajat kuljettivat tuotteensa seuraavaan
kaupunkiin vaellellen yli vuorten ja kumpujen. Nykyään Itä-Sveitsissä sijaitsevan
Toggenburgin kauniin alueen läpi vaeltaessa voi nauttia maaseudun erityisistä ja
runsaista tuoksuista. Neljä kuukautta kypsytetty Wanderer-juustomme vangitsee
täydellisesti tämän alueen olemuksen.

Alppijuuston täyteläisyys ja Sbrinzin kiteinen koostumus luovat yhdessä ennalta
arvaamattoman makupaletin.

Wanderer on erinomainen välipala ilmakuivatun kinkun ja robustin leivän kanssa.
Kourallinen pähkinöitä seuraksi ja taas jaksaa vaeltaa.

Täyteläisen Lager -oluen maltaiset ja makeat sävyt kietoutuvat kivasti Wandererin
yllättävään voimakkuuteen.

Alkuperämaa: Sveitsi Muuta: Termisoitu lehmänmaito, ei sisällä
GMO-ainesosia, laktoositon
Juustotyyppi: Puolikova juusto Maku: napakka ja mausteinen
Kypsyminen: 4 kuukautta
Ravitsemustiedot / 100 g: Energia: 413 kcal / 1728 KJ
Proteiini: 26.7 g, Rasva: 33.8 g, josta tyydyttyneitä: 23 g, Hiilihydraatit: < 0.5 g, Suola: 1.7 g

Lataa PDF