-
ALPIDAMER
YLÄ-ITÄVALLASTA KOTOISIN OLEVA SUURIKOLOINEN AROMAATTINEN, MAKEAHKO JUUSTO.
EI IHME, ETTÄ SE ON ITÄVALLAN SUOSITUIN JUUSTO. -
ALPINETTE
EMMENTALIN SUKUINEN KEVYTJUUSTO.
RASVAA 13%. ALPIDAMERIN KEVYTVERSIO. ITÄVALLASSA ALPINETTE TUNNETAAN NIMELLÄ BARONESSE. -
AMADEUS
VANHAN PERINTEEN MUKAAN TEHTY MAALAISKERMAJUUSTO,
KULLANKELTAINEN JA PEHMEÄ.
MAULTAAN SE ON TÄYTELÄISEN HERKULLINEN.
SEN PINTAA KORISTAA RISTI MUISTONA SIITÄ,
ETTÄ SE ON AIKOINAAN TEHTY LUOSTARISSA. -
ASMONTE
PARMESANIN KALTAINEN JUUSTO ITÄVALLASTA. HERKULLINEN SELLAISENAAN TAI KÄYTÄ KUTEN PARMESANIA.
-
BERGTILSITER
MAUKAS MURUKOLOINEN NUORI TILSITER-TANKO
-
BIO BERGFEX LUOMU 7 kg
TÄYTELÄINEN LUOMUALPPIJUUSTO, KOKEILE MYÖS RACLETTE-PANNULLA.
-
BONALPI 850G
VAHAKUORINEN SELLOFAANIIN KÄÄRITTY EDAM -PALLOJUUSTO.PERINTEINEN PYÖREÄ MUOTO JA LEMPEÄ MAKU.
-
DACHSTEINER
KIINTEÄRAKENTEINEN PIENIKOLOINEN TILSIT-JUUSTO. VOIMAKAS AROMI SYNTYY KITTIKYPSYTYKSEN AVULLA. SE ON TYYPILLINEN VÄLIPALAJUUSTO ITÄVALLASSA. DACHSTEINER – NIMENSÄ SE ON SAANUT YHDEN ITÄVALLAN KORKEIMMAN VUORENHUIPUN MUKAAN – ON MAAILMALLA VOITTANUT JUUSTOKILPAILUJA TILSIT SARJASSA.
-
KÄRNTNER RAHMLAIB
PUNAKITILLÄ KYPSYTETTY VOIMAKAS KERMAJUUSTO. VANHA RESEPTI LUO PEHMEÄN JA KERMAISEN RAKENTEEN. KERMAJUUSTOJEN ”KUNINGAS”.
-
MONDSEER
MONDSEER ON PUNERTAVAKUORINEN PUOLIKOVA JA MURUKOLOINEN PUNAKITIN AVULLA KYPSYTETTY PIKANTTI JUUSTO. MONDSEERIN RESEPTI ON PERÄISIN VUODELTA 1830.
-
MOOSBACHER
MOOSBACHER ON EMMENTALIN SUKUINEN AINUTLAATUINEN JUUSTO. KYPSYTYS SISÄLTÄ MUODOSTAA REIÄT JA KYPSYTYS PINNALTA PUNAKITIN AVULLA LUO HYVIN TÄYTELÄISEN JA MAUSTEISEN MAUN. SEN TUNNISTAA PÄÄLLÄÄN OLEVASTA SÄKKIKANKAASTA.
-
SCHÄRDINGER RACLETTE
PERINTEINEN RACLETTE-JUUSTO. 3 KG:N TANGOSTA SAA SOPIVIA PALOJA RACLETTE-PANNUUN. SCHÄRDINGER RACLETTE ON MAULTAAN TÄYTELÄINEN JA MELKO VOIMAKAS.
-
WEINKÄSE
PUNAVIINIPESTY VALKOHOMEJUUSTO. ZWEIGELT-PUNAVIINI ANTAA WEINKÄSELLE TYYPILLISEN MAUN JA TUMMANSINISEN VÄRIN. MAISTA KEVYEN PUNAVIINI KANSSA.
-
ÖSTERKRON
ÖSTERKRON VIHERHOMEJUUSTO. SUOLAPITOISUUS AINOASTAAN N. 1.6%.